La cançó ‘Fràgil’ de Pili Cugat i Carlos Luprian està nominada a Millor Cançó d’autor dels Premis Enderrock. Un reconeixement que es seleccionat a través de votació popular. Ara sobre la segona ronda fins el 28 de febrer. En aquesta categoria també es troba un segon ebrenc, el cantautor Joan Rovira.

“Fràgil” és una de les dotze cançons que componen el disc “Poesia Amiga”, el resultat de sentiments, moments i cançons a partir de poemes. Els poetes amics que hi van col·laborar són de Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona; Carme Cruelles, Joan Callau, Conxita Jiménez, Francesc Valls Calçada, Àngel Martínez Callau, Rafel Jornet, Josep Lleixà, Vicent Pellicer o Zoraida Burgos.

Poesies, a les quals Carlos Lupprian els hi va posar la música, convertint-les en cançons plenes de personalitat. “Poesia Amiga” es va enregistrar en forma de trio amb Pili Cugat a la veu i alguns poemes, Carlos Lupprian a la guitarra i composició musical, i Nàiade Martínez al violoncel.

Ara s’obre una segona ronda de votacions que estarà oberta fins el 28 de febrer. Així doncs, per saber quina serà la cançó guanyadora de cada categoria caldrà esperar el resultat de la segona votació popular, i a la gala final.

 

Autor: