Exhibició col·lectiva del Barça Femení de Lluís Cortés i Rafel Navarro per aixecar la seva setena Copa de la Reina i convertir-se així en les ‘reines de copes’ desfent l’empat que existia amb el Llevant i el RCD Espanyol, tots dos amb sis edicions a la butxaca. Les jugadores blaugrana s’han imposat per 3 a 0 a l’EDF Logronyo a la final celebrada a l’Estadi de La Rosaleda de Màlaga i segellen el tercer doblet de la història del club. Els gols d’Àlèxia Putellas, Aitana Bonmatí i Jennifer Hermoso han donat la victòria a les blaugranes en un partit que han dominat amb solvència i determinació. Amb la consecució d’aquest títol pendent de l’edició 2019-2020, el Barça Femení ha posat punt i final a una temporada històrica amb quatre títols: Copa Catalunya, Supercopa d’Espanya, Lliga i Copa de la Reina.

FOTO: FC BARCELONA

FOTO: FC BARCELONA

El Barça ha sortit a buscar la victòria des de l’inici. Les blaugranes han monopolitzat la possessió de la pilota davant d’un oponent que s’ha defensat a prop de la seva porteria. Fruit d’aquesta superioritat, Patri Guijarro, Lieke Martens i Alèxia Putellas han disposat d’ocasions clares que no han pogut materialitzar. Poc abans del descans, Alèxia Putellas ha transformat un penal que ella mateixa havia provocat. En la següent jugada, Aitana Bonmatí ha col·locat el 2 a 0 en el marcador amb un xut sec després d’internar-se a l’àrea rival.

FOTO: FC BARCELONA

FOTO: FC BARCELONA

A la represa, el Logronyo ha donat un pas endavant per intentar anotar ràpidament un gol i entrar de nou en el partit, però s’ha trobat amb un Barça molt sòlid i amb les idees clares. Al minut 62, Jennifer Hermoso ha aprofitat una assistència des de la banda de Leila Ouahabi per enviar la pilota al fons de la xarxa i anotar el definitiu 3 a 0. Tot i que les visitants no han llençat la tovallola, les de Lluís Cortés han defensat amb autoritat el seu avantatge fins al xiulet final. D’aquesta manera, el Barça Femení ha conquerit la seva setena Copa de la Reina.

FOTO: FC BARCELONA

FOTO: FC BARCELONA
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.