El PDeCAT ha tancat la campanya tornant a recórrer les 10 comarques de la demarcació de Tarragona. El cap de llista a la demarcació, Marc Arza i Carles Luz, han reivindicat el vot pel PDeCAT a tots aquells que “encara s’ho estan pensant” i que volen “diputats de Km0, que defensaran els interessos del territori per sobre dels del partit”. I és que l’equip de campanya, des que va iniciar la precampanya ha recorregut més de 10.000 km per tot el territori, fent parada als municipis, escoltant els problemes de la gent.

La primera comarca ha estat el Montsià, on acompanyat per la candidata Teresa Moya, ha recordat que “el Delta necessita protecció i el PDeCAT donem suport al pla Delta i ens comprometem a que hi arribin els 300 milions que el Delta necessita per sobreviure”.

Des del Baix Ebre, acompanyat per l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i pels candidats Carles Luz i Carlos Serra, Arza ha exposat que “el PDeCAT impulsarà la digitalització dels polígons industrials per atreure empreses i generar ocupació” i també ha reivindicat “mesures en clau territorial i que no s’apliquin els mateixos criteris a una gran ciutat que a un poble petit”.

Des de la Terra Alta, amb la candidata Carme González, el cap de llista a la demarcació ha reivindicat “la secretaria general del món rural, com a eina transversal, que escolti el territori i que impulsi polítiques actives per lluitar contra el despoblament”.

Posteriorment, des de la Ribera d’Ebre i acompanyat per l’alcalde Joan Piñol, Arza ha reclamat “planificar amb temps la reindustrialització de la Ribera d’Ebre per donar sortida als 2.000 llocs de treball que generen les nuclears”.

Per la seua part, Luz ha valorat molt positivament la campanya ja que “acabem la campanya sent molt optimistes, la gent ens transmet que ens anirà molt bé”. “Hem aconseguit transmetre que el vot al PDeCAT és útil per la llibertat del país però també per tornar a fer funcionar el país”, ha afegit el candidat ebrenc, que ha acabat fent una crida a votar i a fer-ho pel PDeCAT.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.