Ràdio Ràpita se suma un any més al Dia Mundial de la Ràdio amb una programació especial que s’emetrà el proper divendres 12 i dissabte 13 de febrer, coincidint amb esta efemèride proclamada per l’ONU el 2012. El regidor de Mitjans de Comunicació, Joan Grau, explica que “en aquest cas, tenint en compte la situació sanitària actual, hem fet una proposta que no serà presencial, però no per això hem volgut deixar de fer una programació diferent per commemorar aquest dia que tant ens agrada”.

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, Ràdio Ràpita oferirà, el divendres després de l’informatiu, un programa especial amb antics responsables d’informatius que han posat veu a l’actualitat durant diferents etapes de l’emissora. Amb ells debatran sobre com ha estat i com ha evolucionat el paper de la ràdio com a mitjà d’informació local. A més, repassaran quines han estat les notícies més rellevants que van donar, aquelles que van marcar una etapa, i també els mitjans i recursos amb què comptaven. “També reflexionaran sobre com el canvi de paradigma que han viscut els mitjans ha influït o ha d’acabar fent-ho en un mitjà de proximitat que s’ha anat adaptant a aquesta transformació de la comunicació en l’era digital“, ha apuntat Grau.

A banda, divendres i dissabte a partir de les 4 de la tarda i fins entrada la matinada es retransmetrà una recopilació de programes que s’han emès en les últimes edicions de Ràdio Ràpita Extra, a càrrec de Top Ranking. Aquesta recopilació de programes per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio començarà el divendres 12 de febrer a les 16 h amb una hora de It is could outside. Posteriorment, es retransmetrà Black is beautiful a les 17 h, Bad music for bad people a les 18 h i Demon to the top a les 19 h. A les 20 h serà el torn de The broken disco i a les 21 h de Iguana Hot Music Club. La programació del divendres finalitzarà amb F de Figa a les 22 h i música del 2017 UK Connection a les 23 h.

Pel que fa al dissabte, 13 de febrer, la programació especial s’iniciarà amb dues hores de música del 2018: Gates of the soul a les 16 h i Un univers musical a les 17 h. Tot seguit, a les 18 h es retransmetrà Panisalsa a les 18 h, Top Ranqueens a les 19 i O’Brother a les 20 h. El Dia Mundial de la Ràdio seguirà amb Suzete a les 21 h, Two Shot’s Time a les 22 h i Killed the Radio Star a les 23 h. La programació del dissabte continuarà amb una hora de Sonido DJ Gallo a les 00 h i conclourà amb The Kollektive a la 1 de la matinada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.