L’avaria a internet ha estat a causa d’un tall a la fibra per obres a l’AP7. Ahir a la tarda es va produir un tall que encara afecta a diversos municipis ebrencs. La incidència va estar causada per una màquina perforada que va tallar un cable troncal mentre feia obres a l’autopista AP7.

Una de les principals companyies afectades, Delinternet, ha explicat a les xarxes social que la DGT no ha autoritzat fer una intervenció nocturna i que fins ara s’han realitzat mesures reflectomètriques sobre les fibres lliures per poder reenrutar, sense èxit, ja que es tallen al mateix punt. Els treballs es reprendran a les 8:00 amb un tall a la circulació a l’autopista.

L’avaria està afectant a gairebé més de 8.000 usuaris dels de municipis de Deltebre, Riumar, Camarles, l’Ampolla, Sant Jaume, Els Muntells i Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.