El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha assegurat que els docents entren en la fase de vacunació del personal essencial, que s’enceta aquest dimarts amb farmacèutics i fisioterapeutes, entre d’altres. Així, ha afirmat que els docents seran vacunats “al llarg dels propers tres mesos“. “Però hem d’entendre que no tots poden ser el primer dia“, ha dit a Catalunya Ràdio. D’altra banda, ha explicat que s’han fet gestions perquè el Camp Nou sigui un dels punts de vacunació en la fase general i ha afegit que es busquen llocs “emblemàtics” per enviar el missatge de la importància de la vacunació. Ha expressat el seu desig que la Sagrada Família sigui un d’aquests espais, tot i que ha afirmat que no s’ha iniciat cap gestió. Un altre dels espais que ha mencionat Argimon ha estat la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Tot i això, ha reconegut que aquests espais serien per a la fase general i no en el curt termini, ja que ha insistit que ara “falten vacunes”. Segons el secretarien, farien falta uns dos milions de vaccins més mensuals.

Autor: