La regidoria de Festes ha preparat un carnaval virtual per a que tots els aldeans puguin gaudir el dissabte 13 de febrer, disfressant-se a casa seua i compartint  les fotos a les xarxes per poder optar als premis. A més els acompanyarà una edició especial de Balkotrònik  de 18 a 20 h pels altaveus de la població, i també es podrà escoltar des de  Antena Aldaia 107.0 FM i www.antenaaldaia.com.

Josep Franch, regidor de Festes comentava que “Des de la regidoria de Festes hem proposat aquest concurs amb la voluntat de seguir consolidant el Carnaval de l’Aldea. La crisi del COVID no ens permetrà fer la rua característica d’aquesta festa, però els aldeans i les aldeanes tenim capacitat per reinventar-nos i per això enguany us presentem aquest Carnaval diferent, però no menys divertit. A més a més, els premis s’entregaran en forma de vals per bescanviar als comerç local per tal d’ajudar a reactivar l’economia local. Ja ho sabeu, a preparar la càmera i la disfressa i…. enguany: #carnavalCotoBarraca”.

La regidoria de Festes ha afegit als premi una categoria de premi especial de 150 € , també en vals de compra bescanviables, per les colles que facin una foto-collage de la seua comparsa, fotografiant -se individualment des de les seues respectives llars.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.