Resten vuit finals per assolir un repte que pareixia inaccessible a principi de temporada i que ara és veu com una possibilitat real i que seria històrica per al voleibol de les Terres de l’Ebre i per a Roquetes en concret i que no és altre que jugar la promoció d’ascens a Superlliga 2.

Els mereixements els ha fet amb escreix el conjunt dirigit per Agustín Rodríguez i que els permet liderar la taula classificatòria amb autoritat, després d’haver cedit una sola derrota en tota la temporada (van caure davant un dels rivals directes en la part capdavantera i que està emparellat a punts amb els del Baix Ebre, el Natació Sabadell per 3 sets a 1). La resta de partits, l’autoritat d’un bloc cohesionat i molt ben treballat s’ha posat de manifest exhibint un joc de qualitat i han resolt els partits deixant els seus rivals a zero menys en dues ocasions: el Sant Martí (2-3) i el Balàfia (1-3). Aquests guarismes li permeten al conjunt roquetenc ser el segon equip amb menys punts en contra de tota la lliga (879), tot i que l’equip que compta amb menys punts és el Balàfia que té tres partits pendents de recuperar (850).

El tècnic argentí, després de dues setmanes convulses a l’equip que ha patit nombroses novetats, podrà comptar ja amb els dos nous reforços, Sebastián Aguilar (que ja va debutar la setmana passada deixant molt bona impresió contra el Volei Manresa) i l’hispano-romanès, Alexandru Nicusor Scarlat que debutarà aquest dissabte. Aquestes altes supleixen la marxa de Marcelo, que ha fitxat per un equip madrileny de Superlliga 2, i la de l’uruguaià Fede que ha marxat al seu país per motius laborals. Amb aquestes absències, juntament a la del lliure Llorenç i l’anterior de Jorjo, semblava que podien truncar la trajectòria de l’equip, però no obstant les incorporacions de joves de l’equip ‘B’ han suplert aquestes baixes i han donat les suficients garanties com per a no ressentir-se.

Mirant de cara al partit d’aquest proper dissabte, els de Rodríguez afrontaràn el partit amb la intenció de fer una passeta més cap a l’objectiu que ja s’ha convertit en indispensable i que ficaria la cirereta al pastís d’una gran temporada. El rival, els del Sant Adrià del Besós, arriben a aquest partit després d’encadenar dues derrotes de forma consecutiva a casa davant el Volei Manresa (2-3) i davant el Barça ‘B’ (0-3), unes derrotes que li fiquen pràcticament impossible lluitar per estar en la lluita de les dues primeres places que donen lloc a la promoció d’ascens.

El partit que arrancarà a partir de les sis de la tarda d’aquest dissabte serà dirigit per l’àrbitre principal Benjamí Amado i amb el jutge de taula Adrià Benito i podrà ser seguit en directe pel canal de twich del CV Roquetes: https://www.twitch.tv/cvroquetes