L’edició en paper número 965 del Setmanari L’EBRE obre portada amb l’inici de la campanya electoral forçada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i la previsió, a càrrec dels ajuntaments, d’habilitar les votacions en espais amplis per a complir les mesures anticovid, la qual cosa farà que pavellons firals i poliesportius s’estrenen com a col·legis electorals en substitució d’escoles i de locals més menuts. La imatge és significativa, amb un muntatge que situa un vot entrant al pavelló firal de Remolins de Tortosa, una de les noves seus.

El segon tema de portada en importància és l’abast creixent de la crisi covid, amb la UCI del Verge de la Cinta col·lapsada al nivell en què ja ho va estar durant la segona onada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.