Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Tortosa de 37 anys que diumenge a la nit va entrar a robar a un establiment d’alimentació de la plaça Ramon Cabrera de la capital del Baix Ebre. Segons informa la policia catalana, dilluns el propietari va comprovar que li havien trencat el vidre de la porta d’entrada i que li havien sostret diferents peces d’alimentació i 490 euros en efectiu. Gràcies a les càmeres de seguretat, els agents van obtenir una descripció acurada del lladre i dilluns al matí van trobar-lo a la plaça de Montserrat. L’home duia una bossa de diners en metàl·lic que no va poder justificar i va quedar detingut pel robatori amb força. Dimarts el jutjat de guàrdia el va deixar en llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.