El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tortosa, Miquel Albacar, ha demanat a l’Ajuntament que “impulsi una consulta popular per decidir la nova ubicació de la font de la plaça d’Espanya”. Aquesta petició, plantejada com a moció, es debatrà al proper ple municipal. Segons Albacar, “hi ha indrets més adequats que el parc municipal Teodor González per situar aquest element, com la rotonda del pont nou o la de la Rambla Felip Pedrell, a l’inici de la T-301 a Remolins”. “La font de la plaça d’Espanya és un element emblemàtic de Tortosa i haurien de ser els ciutadans els que triessin on volen que es reubiqui, un cop es desmunti per les obres de remodelació de la plaça de l’Ajuntament”.

D’altra banda, Cs ha presentat una altra moció a l’Ajuntament de Tortosa que reclama que “s’agilitzi la contractació de la persona dedicada al manteniment dels cementiris municipals” i que “es garanteixi un manteniment adequat i tots els serveis necessaris en aquests espais”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.