Després d’haver anunciat el passat mes d’abril de fa tres anys i mig la seva retirada del tennis en actiu, en el torneig Compte de Godó a Barcelona, el tennista rapitenc Albert Montañés ha decidit tornar de forma oficial. El rapitenc, ha arribat a un acord per jugar el Campionat d’Espanya absolut per equips masculí amb el Club Tennis Tarragona, que té previst la seua disputa del 3 al 6 del mes de novembre.

El club tarragoní ha decidit apostar pel seu fixatge amb el principal objectiu d’aconseguir la permanència a la máxima categoria del tennis estatal, després d’aconseguir l’ascens i el títol de 2a divisió el passat 18 d’octubre, en superar a la fase final al CT Saragossa per 5-2.

La seva incorporació representa un revulsiu per a l’equip, ja que Montañés, malgrat que porta tres anys inactiu com a jugador professional, manté un bon estat de forma.

El rapitenc, que ara té 40 anys i va arribar a ser el número 22 del rànquing mundial el 2010, s’exercita cada dia a l’Albert Montañés Tenis Center, la seua pròpia acadèmia, on treballa com a entrenador de l’escola d’alta competició i professor de classes particulars, ubicada a les instal·lacions del Johnny Montañés, el Club Esportiu que regenta el seu germà a Sant Carles de la Ràpita.

El compromís amb el CT Tarragona, representa també tal com a comunicat per Instagram, el comiat del CT Barcelona, del que ha format part durant més de dos dècades, i amb el que ha aconseguit destacats èxits.