Sembla que no s’acabarà mai aquesta lliga per al Barça. El conjunt que entrena Lluís Cortés i el gandesà Rafel Navarro, ha patit un nou contratemps en la seva planificació. El coronavirus ha tornat a immiscuïr-se i en aquest cas ha estat l’Athletic Club qui ha confirmat un cas positiu, fet que ha obligat a la suspensió del partit corresponent a la dissetena jornada del campionat de lliga seguint així els protocols de la Lliga Iberdrola.

Les basques havien sol·licitat l’ajornament del partit en tenir cas confirmat de Covid-19 a la seva plantilla. Així, el jutge de competició de la RFEF ha decretat la suspensió del partit, seguint la normativa en els protocols sanitaris vigents.

Es tracta del segon compromís de Lliga consecutiu suspès per contagis en el rival. Serà així el cinquè partit ajornat a causa de la pandèmia que tenen les blaugranes. Després afrontaran, si el coronavirus ho permet, un calendari atapeït on disputaran partit cada tres dies per mirar de recuperar els enfrontaments pendents. El Reial Madrid serà el proper rival de les jugadores que entrena Lluís Cortés i el gandesà Rafel Navarro i el dia 3 de febrer, dimecres, recuperaran un dels duels que tenen pendents de recuperar de la sisena jornada davant el Llevant. Els restaran per disputar els xocs de la vuitena jornada davant l’Eibar, el desplaçament davant el Reial Madrid CFF que va quedar ajornat pel temporal Filomena, el de la setzena davant el Granadilla canari i ara el de la Catedral a Bilbao.

Tot i això les culers segueixen com a líders, tot i tenir cinc partits pendents de disputar, amb un coixí de cinc punts respecte al segon classificat, el Reial Madrid, havent-ho guanyat tot fins ara en les dotze jornades disputades fins ara.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.