Agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa han detingut tres homes, dos de 23 anys i un de 18 anys, veïns de Tortosa, de nacionalitats espanyola, gambiana i equatoriana, com a presumptes autors de 19 robatoris a interiors de vehicles, danys, estafes i pertànyer a grup criminal.

El cap de setmana del 15 al 17 de gener de 2021 es van produir diversos robatoris amb força en vehicles estacionats a Tortosa. Després de recopilar totes les denúncies es van comptabilitzar un total de 19 vehicles violentats als barris de Remolins i el Rastre.

Els Mossos ho van relacionar amb una altra investigació oberta ja que des del desembre passat s’havia detectat un degoteig de fets similars amb el mateix modus operandi.

Els autors dels fets trencaven els vidres per accedir a l’interior i s’emportaven els objectes de valor. En algun dels casos també van sostreure targetes bancàries amb les que posteriorment realitzaven compres menors.

La investigació oberta va relacionar els fets amb tres veïns de la capital del Baix Ebre i dijous passat es va realitzar la primera detenció. La investigació va concloure el cap de setmana passat amb al detenció dels altres dos implicats.

Els tres detinguts, que tenen antecedents, han passat a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.