L’edició en paper número 964 del Setmanari L’EBRE duu a portada la llista inèdita de 31 ebrencs que van morir a l’exili republicà en camps de refugiats o en hospitals dels departaments francesos dels Pirineus Orientals, a partir de la recerca de tres investigadors que han encreuat un BOE de l’any 40 amb altres fonts documentals per a elaborar la llista completa amb 1.685 noms d’exiliats morts a l’exili entre el gener del 1939 i el gener del 1949. En alguns casos, com el del torredà Julio Estivill, la família n’havia perdut el rastre completament.

La fotografia de portada és per a una doble imatge, la de la Barra del Trabucador abans del temporal Glòria, del qual se’n complix un any, i del mateix espai esta setmana, després de la borrasca Filomena.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.