Els grups polítics amb representació a l’Ajuntament dela Ràpita han acordat, reunits en Junta de portaveus, fer una crida a la ciutadania davant la situació excepcional que s’està vivint al municipi per la pandèmia de la covid-19. Els grups municipals demanen a la ciutadania que redueixi la interacció social i només surti al carrer per circumstàncies justificades i complint les mesures de prevenció.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, expressa que “els casos positius de covid-19 segueixen augmentant i és important que treballem tots junts per aconseguir sortir d’aquesta situació”. Els grups del consistori s’han unit per transmetre un missatge clar: cal extremar les precaucions al màxim i seguir les mesures essencials, com són l’ús de la mascareta, la neteja de mans, la distància de seguretat, la ventilació i la reducció de la interacció social. Des de la Junta de portaveus també destaquen la importància de complir les mesures de mobilitat i la necessitat de la conscienciació i la responsabilitat individual.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.