Debut agredolç del tivissà Carles Saladié amb el seu nou equip, l’Alzira FS, després de la cessió que es va produir durant aquest mercat d’hivern des del FS Peníscola, on no contava de minuts de joc. Després que la setmana passada el temporal ‘Filomena’ causés estralls i frustés el possible debut a casa davant el Full Energia Zaragoza, aquesta setmana sí que es va poder disputar el partit que va servir per l’estrena del jove jugador ebrenc amb la seva nova camiseta. Malgrat tot, no va poder evitar la derrota del conjunt valencià, tot i que va causar sensació el jove tivissà deixant detalls de qualitat durant el partit.

En l’únic partit que es va poder disputar de la jornada, començaven bé les coses per a l’Alzira que va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Cristian als tretze minuts de la primera meitat. L’il·licità va baixar una pilota llarga arribada des de darrere, va aguantar i va resoldre amb un xut ras. Sense temps d’assaborir-ho Colorado, tres minuts després, va reestablir l’empat. Saladié, va tindre una ocasió claríssima, però el seu xut es va estavellar al pal i no va poder desfer l’equilibri al marcador en marxar al descans (1-1).

A la represa, Colacha va capgirar el partit per als locals (28′) però tres minuts més tard Cristian Cárdenas empatava de nou, en aprofitar un rebuitg d’un fort tret de Saladié. Amb el partit obert una combinació entre Saladié i Cristian, no va poder-la culminar el pivot del conjunt de la Ribera Alta deixant-se la pilota enrera. Del possible 2-3 es passava al 3-2. En la següent acció, no perdonaven amb una fuetada d’Ordóñez (36′). Restaven quatre minuts per al final i el tècnic Braulio Correal va fer sortir el porter jugador a pista per generar superioritat numèrica. Tot i intentar-ho, no trobaven el premi merescut de l’empat. Ureña, en tallar una passada en atac al darrer suspir, des de camp propi ensorrava qualsevol opció de puntuar per al conjunt valencià.

L’Alzira, que només ha pogut sumar dos dels darrers quinze punts disputats en lliga, és queda a un sol punt d’entrar dintre les places per disputar la fase de promoció d’ascens cinquè classificat amb catorze punts, els mateixos que té el conjunt del Manzanares Quesos el Hidalgo. Aquesta setmana tindrà un os davant l’equip de Ciudad Real que es medirà al líder, el Barça ‘B’, mentre el conjunt valencià té jornada de descans aquesta setmana. La propera jornada rebran a casa la visita del segon classificat el Ejido, on buscaràn revertir aquesta dinàmica negativa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.