Els darrers set dies de pandèmia a les Terres de l’Ebre presenten un balanç fatídic. Salut ha notificat un total de 6 morts (2 aquest dilluns) i 902 nous contagis (54 aquest dilluns). La tercera onada de la covid-19 avança imparable i el risc de rebrot, que aquest dilluns se situa en 1.138, ha superat la xifra màxima registrada en la segona onada (1.132 punts, el 26 d’octubre).

Aquest dilluns, els casos confirmats acumulats s’eleven a 7.758, dels quals 7.493 ho han estat a través de proves PCR o test antigènic ràpid. La velocitat de propagació del virus se situa en 1,47 (6 centèsimes menys que en el balanç de diumenge).

El nombre de morts des que va començar la pandèmia és de 136. Un total de 47 persones han mort als hospitals o centres sociosanitaris, 8 en residències, 14 al docimicili i 67 no han estat classificats.

En el balanç d’aquest dilluns consten 55 persones hospitalitzades per covid-19 a la regió sanitària (6 més que ahir diumenge). A l’UCI hi ha 550 ingressats a tot Catalunya (2 més que en el darrer balanç).

D’altra banda, el nombre total de persones vacunades a les Terres de l’Ebre ja s’eleva a 3.914 (372 més que diumenge).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.