Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Amposta han detingut un home de 28 anys, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte de furt d’una embarcació de pesca esportiva que es trobava amarrada al port de Deltebre.

Els propietaris de l’embarcació, de 12 metres d’eslora, van anar a buscar-la divendres de matinada a l’embarcador del port de Deltebre i van veure que no hi era. Llavors, van començar a buscar-la i preguntar entre els pescadors del port i un els va explicar que havia vist l’embarcació a l’alçada del Mas de la Comandanta a Sant Jaume d’Enveja.

Els propietaris van poder trobar-la al lloc indicat i, quan es disposaven a amarrar-la, van veure que hi havia un individu a l’interior. Ràpidament, van trucar la policia i patrulles dels Mossos i de la policia local de Sant Jaume d’Enveja es van adreçar al lloc.

Els mMossos van detenir l’home per un delicte de furt. Posteriorment, es van fer diverses comprovacions amb l’embarcació i es va retornar als seus propietaris.

El detingut va passar dissabte a disposició del jutjant d’instrucció d’Amposta on es va celebrar un judici ràpid.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.