L’edició en paper número 963 del Setmanari L’EBRE destaca a portada els dos temes de la setmana al territori: l’increment de contagis en general i a les Terres de l’Ebre en particular, amb més de 1.200 casos positius en les dos primeres setmanes de l’any, i el temporal Filomena, protagonista de la secció de Primera Plana del periòdic, amb set pàgines en què es recull la situació d’aïllament que han viscut alguns pobles de l’interior, l’impacte recurrent sobre el Delta i les imatges més destacades de la nevada més important del segle a les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.