Després de quedar ajornada tota la jornada en el retorn a la competició després del parèntesi nadalenc, l’Alzira de futbol sala on milita el jove de Tivissa Carles Saladié (cedit pel Penyíscola al mercat d’hivern), prepara el que serà el partit del debut a la categoria del tivissenc a domicili davant l’Atlètico Mengíbar (setè classificat amb nou punts). No serà l’únic debut del conjunt valencià que també s’ha reforçat a la porteria amb el retorn a la porteria d’Alberto Porcar.
Els valencians, amb 14 punts en deu partits, són cinquens a un punt de les places de promoció d’ascens (emparellats amb el Manzanares Quesos el Hidalgo amb els mateixos catorze punts). Buscaran repetir el resultat de l’anada on es van imposar de forma clara per 6 a 2 i deixar enrera la mala dinàmica dels darrers quatre partits en els quals només han sumat dos punts dels darrers dotze disputats.
El jove jugador de vint anys d’edat després de les primeres sessions preparatòries realitzades amb el conjunt de la Ribera Alta s’ha mostrat “molt satisfet. M’he trobat un bon grup que m’ha acollit molt bé“. Saladié destaca que “hem estat treballant amb molta intensitat i m’estic adaptant d’alló més bé al ritme de treball que no esperava que fos tant alt, la veritat“.
Ha reconegut que “no coneixia molt la ciutat ni l’equip, però el cert és que m’estic habituant bastant bé i el que vull tant a nivell individual com col·lectiu és jugar els màxims minuts possibles i aconseguir els objectius que ens marcat i que no és altre que estar disputant la fase d’ascens a primera divisió“.
L’ala dretà intentarà aportar el desequilibri i l’u contra u que l’ha caracteritzat des dels seus inicis quan després de jugar una temporada al futbol 11, va passar per equips com el FS Amposta jugant amb el cadet de divisió d’honor de l’entitat del Montsià i després al Salou on va militar al juvenil nacional i a l’equip 2a B des d’on va fer el salt al Peníscola FS a mitjans de la temporada passada.
El partit al pavelló Sebastián Moya de Jaén s’iniciarà a partir de dos quarts de set del vespre i posarà a prova la capacitat de l’equip de Braulio Correal davant un rival que en les darreres jornades ha revifat i dels cinc darrers compromisos ha sumat les tres victòries que disposa després d’un inici de temporada complicat.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.