Les blaugrana de Lluís Cortés i el segon entrenador el gandesà Rafel Navarro, afronten aquesta nit a partir de les 19 hores en directe per Teledeporte, la semifinal de la Supercopa femenina davant el que es presentava com a rival de les catalanes a la lliga, però que no estan fines aquesta temporada fins al punt que una destitució exprés del técnic madrileny ha fet que aquesta nit debuti a la banqueta del conjunt matalasser José Luís Sánchez Vera en detriment de Dani González.

Ha estat una setmana extranya si més no per a les jugadores de Cortés i Navarro. Una setmana que es va iniciar en un viatge a Madrid on han estat quatre dies colgades per la neu i sense poder jugar el partit de lliga que tenien previst. A corre cuita desplaçament a Barcelona, entrenament i cap a l’avió per desplaçar-se altre cop a Almeria per disputar la semifinal contra les madrilenyes aquest dimecres.

Per mirar de revertir la situació per la qual atravessen les del Manzanares (són cinquenes a la lliga a cinc punts de distància de les blaugrana però amb tres partits menys disputats i distanciades a tres punts de la zona Champions) van incorporar a tres futbolistes al mercat d’hivern per mirar de canviar la dinàmica: la nigeriana Ajibade, la francesa Diallo i la camerunesa Njoya. Tot i així en el primer partit de l’any van acabar cedint un empat ‘in extremis’ quan li van marcar el gol de l’empat davant el Rayo quan passaven quatre minuts del temps reglamentari.

Lluís Cortés ha volgut transmetre un missatge en la roda de premsa prèvia al partit al seu homònim: “El que vull transmetre és una abraçada a Dani i li he enviat un Whatsapp, perquè són situacions que als entrenadors ens toca. Se’ns valora pels resultats i moltes vegades no els controles“. Cortés ha admès que el partit arriba sense la preparació volguda a causa del temporal “S’ha preparat en justa mesura en relació amb el temps que hem tingut. Hem estat tancats a un hotel a Madrid i aquells dies no parlàvem del partit. I sent sincer, l’entrenament a Barcelona va ser increïble. Un ritme, una tensió, una ambició increïble i això és el que ens emportem“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.