La nit de reis, centres residencials de les Terres de l’Ebre, tant de gent gran com de persones amb discapacitat o persones amb malaltia mental i centres de DGAIA, van poder veure un espectacle virtual. Organitzat pels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, amb la col·laboració dels Serveis de Salut, “Som molt grans!” ha sigut ideat pel col·lectiu cultural DiLLUMS d’Arts al Forn. Es tracta d’un conjunt d’actuacions per reconéixer a totes les persones vinculades als centres residencials del territori.

L’espectacle ha estat creat pel director teatral Valer Gisbert i presentat per Meritxell Sabaté, amb la participació del Grup Teatral Planer, Jesús Fusté, Jesús Maria Tibau, Joan Rovira, Jota Planera, Kosereta, Junior’s, La Tuna Folk, Montse Boldú, Marta Viladrich, Manel Miró, Pili Cugat i Carlos Luprián, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Roberto Oliván, Sheila Martín, Sílvia Panisello o Vicent Pellicer, entre d’altres. Tot, amb l’edició de Rafa Ricote.

A més, Canal Terres de l’Ebre emet l’espectacle al llarg del cap de setmana. Es pot seguir dissabte a les nou de la nit i diumenge a les 10 del matí, tres i mitja de la tarde i nou i mitja de la nit.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.