La Presidenta de la Federació Espanyola de Rem Asunción Rosario Loriente va entregar a Aina Cid la Medalla al Mèrit Esportiu del Comitè Olímpic per la seva trajectòria esportiva. L’acte es va celebrar dissabte al migdia al Casal d’Amposta amb presència de l’alcalde Adam Tomàs i altres autoritats del consistori municipal d’Amposta així com el President de la Federació Catalana de Rem, l’ampostí Paco Paz i la representant territorial d’esports a la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny.

La remera ampostina va rebre aquesta distinció per la seua brillant trajectòria esportiva, amb l’últim podi aconseguit el 2020 amb la consecució de la medalla de plata en la modalitat del dos sense timoner al Campionat d’Europa absolut de rem disputat a la ciutat de Poznan a Polònia al costat de la seua companya Virgínia Díaz. Les dos integrants del bot de la selecció espanyola que entrena el tècnic tortosí Xavi González, després tornar de la concentració que va tenir lloc del 6 al 19 de desembre en el Centro de Alto Rendimiento de Sierra Nevada, es troben entrenar en els seus respectius clubs, abans d’afrontar una nova concentració a partir del pròxim 10 de gener a Banyoles per preparar els compromisos internacionals del 2021, especialment els Jocs Olímpics de Tòquio, per als que ja estan classificades, si la pandèmia ho permet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.