Uns desconeguts van arrencar i van intentar endur-se la passada matinada del 27 de desembre el caixer automàtic de les oficines del banc BBVA, situades al carrer Sant Jordi de l’Ampolla. Els fets es van produir a les 2.26 hores, hora en què els agents de torn de la Policia Local van rebre l’avís de la Sala de Mossos d’Esquadra alertant-los d’un robatori a les oficines d’aquesa entitat bancària.

Gràcies a la proximitat en què es trobaven en aquell moment, en el transcurs d’un minut els agents van arribar al lloc dels fets, on van trobar se un turisme Citroën al mig del carrer -suposadament, el vehicle estava estacionat a la plaça de pàrquing que hi ha just davant de l’oficina bancària- i un camió grua que havia estat encastat a l’oficina per facilitar la càrrega del caixer automàtic.
Els autors dels fets no van poder consumar el robatori per la ràpida actuació de la Policia Local, ja que quan els lladres van veure arribar la patrulla policial, van fugir amb un altre vehicle que prèviament havien sostret i que estava preparat per si havien de fugir ràpidament.

Aquest és el segon cop aquest any 2020 que l’oficina del BBVA de l’Ampolla és víctima d’aquest modus operandi. En la primera ocasió, que va tenir lloc el passat mes de març, els lladres van aconseguir emportar-se el caixer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.