La ciutadania de les Terres de l’Ebre afronta un Nadal diferent. Les famílies ja s’han organitzat per a no fer dinars multitudinaris i a això s’afegixen les noves restriccions anunciades pel Govern, a partir d’un repunt de casos i del risc de rebrot que també afecta, encara que menys, les Terres de l’Ebre, amb Batea a l’epicentre en haver-se convertit en el segon municipi ebrenc on cal fer un cribratge massiu a la població. Este és el tema principal de la portada, de la Primera Plana i de l’obertura de Terres de l’Ebre de l’edició en paper número 960 del Setmanari L’EBRE.

La fotografia principal de portada és per a una imatge virtual de com quedarà la connexió entre l’edifici principal de l’hospital Verge de la Cinta i el futur edifici ambulatori que planteja construir Salut.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.