Després de set partits consecutius sense guanyar (la darrera victòria va ser davant el Valdepeñas a casa el passat 10 de Novembre quan van derrotar-los per 3 a 1), el Peníscola del jugador de Tivissa Carles Saladié, es vol retrobar amb el triomf davant la seva afició que podrà entrar al pavelló municipal de Benicarló amb les entrades restringides a 150 espectadors.

En el darrer enfrontament davant el Jaén els de Manuel Collado es van quedar prop de trencar la mala dinàmica de les darreres jornades quan van poder aixecar un gol en contra amb dos gols de Tuli (que va acabar expulsat per doble groga i serà baixa de cara al pròxim partit) i Ruben Orzáez. Aprofitant la inferioritat en què es trobava el conjunt de Castelló, arribava el gol de l’empat que resultaria definitiu.

El conjunt bètic s’ha convertit en un rival directe dels del Baix Maestrat. Actualment estan emparellats a 16 punts a la part mitja-baixa de la classificació. El Peníscola vol capgirar la dinàmica i tornar-se a fer forts al seu camp, on de moment després de disputar set partits com a locals han pogut sumar dues victòries, tres empats i dues derrotes. Tot i això, encadenen tres compromisos sense guanyar caent davant l’Osasuna Magna de forma contundent per 1 a 5 i davant el Pozo Múrcia que els va remuntar a darrera hora i s’acabava imposant per 3 gols a 4. Per contra els sevillans acumulen tres derrotes de forma consecutiva i no travessen per un bon moment, sobretot després de la contundent golejada que va encaixar en el darrer partit davant un Barça recuperat que es va imposar per 0 a 7 i en els darrers partits tan sols ha marcat dos gols en els tres últims compromisos.

Partit d’urgències on els castellonencs voldran sumar de tres per intentar refer-se i tornar a entrar dins les primeres vuit places d’on van sortir ja fa tres jornades. Tenint en compte la igualada que està la lliga (12 equips estan separats per només sis punts i 7 dels quals estan empatats a 16 punts), és vital sumar per intentar no desenganxar-se de la zona de privilegi. Veure’m si Saladié disposa de minuts, ja que en el darrer partit va viatjar, però no va estar a la convocatòria del tècnic que ha demostrat no tenir excessiva confiança amb el jove jugador ebrenc. El darrer duel de l’any, corresponent a la quinzena jornada del campionat de lliga, es disputarà el dimarts dia 22 (dia del sorteig de la loteria de Nadal) a partir de dos quarts de nou del vespre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.