Pas endavant de l’Alavés Gloriosas d’Emma Martín que s’imposava en en l’únic partit que restava per recuperar de la primera volta del campionat, i l’afrontaven com una final per refermar les expectatives d’optar a la promoció d’ascens a la Lliga Iberdrola. Amb el triomf les vitorianes se situen ara en segona posició del grup, per darrera del líder el Seagull, a tan sols dos punts de les badalonines.

La jugadora roquetera, Emma Martín, tornava a l’onze inicial de l’Alavés després de no participar en el darrer enfrontament al camp de l’AEM de Lleida. Les Glorioses afrontaven el duel amb la necessitat de sumar els punts, tenint en compte l’igualada que està la lliga. Les de Mikel Crespo han dominat el partit de principi a fi, amb innombrables arribades a la porteria local, mentre que les catalanes han acumulat moltes jugadores sempre per darrere de la pilota. Al primer minut una acció de Sanadri inaugurava el marcador a les instal·lacions de la Dani Jarque i semblava ficar planer el camí per a sumar els tres punts en joc. Però malgrat el domini territorial de les visitants, aconseguien reestablir l’empat les periquites als vint minuts de partit amb gol de Clara. A falta de deu per al descans, Sanadri de nou tornava a avançar a les vitorianes a l’electrònic amb l’1-2 amb que es marxava als vestidors. Sanadri a un quart del final i Sanadri, en el temps d’afegit segellaven la golejada de l’Alavés.

Amb aquesta victòria les vitorianes es refan de l’ensopegada del passat cap de setmana a Lleida i es situen en segon lloc de la classificació. Tancaràn aquesta intensa setmana, tornant a jugar davant les periquites en el partit que obrirà la segona volta del campionat abans de l’aturada nadalenca. Després de festes, afrontaràn dos desplaçaments consecutius a Mallorca davant el Collerense i al camp del Seagull, en un partit on més que probablement estarà en joc el lideratge de la categoria.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.