Després de caure derrotades diumenge al camp d’un rival directe com l’AEM de Lleida per 1 gol a 0 i veure com les de la Terra Ferma les superaven a la classificació, l’Alavés Gloriosas d’Emma Martin juga aquest dimecres davant l’Espanyol ‘B’ l’únic partit que queda pendent de recuperar de la primera volta del campionat, corresponent a la quarta jornada que va quedar ajornat per veure’s afectades diverses jugadores locals pel coronavirus i que servirà per ficar al dia la lliga.
A les vitorianes se’ls presenta una bona oportunitat per redreçar el rumb i finalitzar el primer tram de competició com a segones classificades de la lliga. Per a això tindrán que derrotar al conjunt periquito que ve de sumar el primer triomf de la temporada davant el Collerense, en l’any de l’ascens a la segona divisió del futbol femení estatal i abandonar així el fanalet vermell de la categoria.

El partit a les instal·lacions esportives Dani Jarque representarà el segona partit a terres catalanes per a les noies de Mikel Crespo que analitzava la situació del seu equip “Està sent molt intens, però crec que ens estem adaptant molt bé. Les noies estan responent en una setmana molt dura, però estem concentrats en el que hem de fer“, sentenciava el tècnic del conjunt blanc-i-blau.

Crespo explicava les claus i punts forts del conjunt català “l’Espanyol és un equip que et pressiona a dalt i tracta de sortir amb la pilota jugada. És un filial amb gent molt jove i jugadores molt dinàmiques. Crec que la clau estarà a controlar el centre del camp“, analitzava el tècnic de l’Alavés. El partit es jugarà a partir de les 17.00 hores de la tarda a la Ciutat Esportiva de l’Espanyol.
Les Glorioses, que van fer rotacions en l’anterior partit a Lleida, afrontaràn una setmana exigent amb tres partits en set dies: el que va acabar amb la segona derrota per la mínima de la temporada davant l’AEM i anteriorment amb el líder Seagull i precísament els dos partits que disputaràn contra les periques en el partit de recuperació i diumenge en el primer partit de la segona volta afrontaràn el partit de tornada davant les blanc-i-blaves. Sis punts que intentaràn sumar per a estar en la part capdavantera del grup “Són tres punts clau per a nosaltres i estem molt motivats i confiats per a poder aconseguir aquesta victòria i afrontar el partit de diumenge amb major seguretat“.
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.