L’Hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa, ha detectat aquesta setmana setze pacients positius per covid-19 a la tercera planta del centre, on hi ha el sector de la residència que agrupa la unitat de convivència dels residents de perfil més psicogeriàtric. A més, també han donat positiu a les proves efectuades tres professionals d’aquesta mateixa planta. El centre sanitari du a terme proves diagnòstiques PCR cada 14 dies a totes les persones ingressades, fet que ha permès detectar els casos, segons que informa l’Ajuntament de Tortosa en un comunicat.

Els pacients positius estan estables i es mantenen sectoritzats a la mateixa planta, a l’espera que es repeteixin les proves diagnòstiques durant els pròxims dies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.