Aquest dimecres finalitza el termini per tal que els comerços, empreses i autònoms de Tortosa puguin acollir-se al segon paquet d’ajuts per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia sanitària. L’Ajuntament de Tortosa destinarà, en la seva totalitat, fins a 500.000 euros en ajuts i subvencions directes. En aquesta segona convocatòria, s’assignaran 150.000 euros, segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sisco Pepió, en una entrevista a Canal terres de l’Ebre qui també ha destacat altres ajuts indirectes que s’han implementat, com ara la reducció de certes taxes o l’ampliació de les terrasses. Pepió també ha destacat les sinergies amb la Federació de Comerç en campanyes com la de Temps de Nadal.

D’altra banda, el regidor de Promoció Econòmica i Turisme ha celebrat la implantació de noves empreses com Global Mask Ibèrica o Florette, que estan a punt de començar el procés de selecció de personal.

Pel que fa al turisme, Pepió ha destacat un increment dels visitants de proximitat, els quals, la majoria, no havien visitat mai la ciutat. Per al regidor, la nova plaça de la Catedral es convertirà en el punt neuràlgic del turisme a Tortosa, tant per les vistes al riu com pel museu, que s’habilitarà a partir de les restes arqueològiques.

 

Autor:

Historiador i novel·lista