Al finalitzar el tercer quart semblava que la victòria es decantava favorablement als interessos de l’equip que entrenen els tortosins Jordi Adell i Xavi Fernández quan guanyaven per dos punts de diferència (44-42) després d’un segon quart on els havien remuntat l’avantatge de 17-14 amb un 12-19 que deixava el resultat al descans amb el 29-33.

Els benicarlandors, molt centrats en defensa i amb ritme en atac, van adquirir el primer avantatge per als de Castelló amb l’11-5. Tot i així, la reacció dels visitants va servir per retallar l’avantatge fins als tres punts de desavantatge amb el 17-14 en que es tancaven els primers deu minuts. L’inici del segon parcial va ser similar a l’inici del partit, domini en intensitat i defensa local, problemes dels navarresos per anotar i nova petita bretxa en el marcador. Però no obstant, no es van descompondre els visitants i fruit d’una bona defensa i aprofitant els errors en els llençaments del conjunt local, anaven remuntant fins al 29-33 del descans, en el que significava el primer avantatge del partit del Bàsquet Navarra.

A la represa recuperaven el bon promig de cistelles els homes d’Adell i Fernández i tenien una major intensitat, seguretat i control de partit que els permetia situar un parcial de 13-2 (42-35), que semblava encaminar el partit en favor dels locals, però de nou una reacció emergent dels visitants amb un parcial de 2-7 a partir de la defensa els va permetre ajustar el resultat amb el 44-42.

El Benicarló visiblement nerviós va cedir davant un conjunt navarrés que es va poder posar per davant al marcador i no el van deixar fins a un final on el que va cometre menys errors es va emportar el triomf (52-55). Va tenir l’última possessió el Benicarló per forçar l’empat i anar a la pròrroga, però una bona defensa visitant va negar el triple.

Els jugadors d’Adell i Fernández, que sortien de les vuit primeres places i cauen fins a la desena, tindràn una bona oportunitat de refer-se en el partit que recuperaràn aquest dimecres davant el coer de la categoria, el Cornellà, a partir de les 20.30 hores de la nit. La victòria, els podria emparellar amb el CBT que és quart.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.