El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) aportarà 456.000 euros als projectes de restauració de la catedral de Tortosa i el castell d’Ulldecona amb càrrec als fons que es generen per a l’1,5% Cultural com a conseqüència de la contractació de l’obra pública.

La Comissió Mixta de l’1,5% Cultural, presidida pel secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge, Pedro Saura, i integrada per representants del MITMA i del Ministeri de Cultura i Esport, ha elevat la proposta al ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per al finançament d’aquestes dues actuacions com a conseqüència de la convocatòria publicada al gener de 2020.

A Tortosa, el govern espanyol destinarà 360.000 euros que equival al 60 per cent del cost total del projecte de neteja i restauració de la façana principal de la Catedral de Santa Maria.

A Ulldecona, el Ministeri aportarà 96.000 euros, el 35 per cent del cost total del projecte de restauració i consolidació d’estructures i mesures de protecció del Castell.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.