La jugadora de futbol femení Laura Tomàs s’ha incorporat a la disciplina de la UD Logronyès, equip que aquesta temporada s’ha estrenat al grup 2 de la Primera Divisió Nacional del futbol femení estatal. La davantera de 25 anys de Sant Jaume d’Enveja es va formar amb els equips de base del FC Barcelona, i en la temporada 2012/13 va jugar amb el FC Barcelona B. La passada temporada es va incorporar a la plantilla del CFF Tortosa-Ebre procedent de l’equip de futbol-7 de la UE Sant Jaume d’Enveja on va ser màxima realitzadora de la lliga. La temporada passada va continuar exhibint el seu olfacte golejador marcant vint gols, sent la màxima realitzadora del conjunt tortosí a la segona divisió de futbol femení en una temporada que no es va finalitzar pel Coronavirus.

Enguany tot i que s’havia anunciat la seva renovació amb el conjunt tortosí a les ordres del tècnic Víctor Borja, finalment entre el fet que no ha començat la temporada per la pandèmia i l’oferta de la UD Logronyès, ha permés que canvies d’aires i hagi fixat pel conjunt de la Rioja.

Precísament va debutar diumenge en el partit que les roig-i-blanques aconseguien el primer punt de la temporada. Laura va jugar de titular i va disputar els noranta minuts d’un partit on el Logronyés es quedava amb la mel als llavis, ja que en l’últim minut de partit l’Itaroa Huarte aconseguia salvar l’empat. Les logronyeses no podien abandonar així la cua de la classificació emparellades ara a un sol punt amb l’equip navarrés. En la propera jornada el Logronyés visitarà el camp de l’Osasuna ‘B’ en un difícil compromís davant un dels colíders de la taula amb dotze punts. L’objectiu, en el primer any que debuten, és se’ns dubte mantenir-se a la categoria.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.