Nou test exigent el que se li planteja aquest cap de setmana a l’Alavés Gloriosas de l’ebrenca Emma Martín, que rep dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarda al Zaragoza en terreny vitorià.

Fins al moment només el líder ha pogut profanar la Ciutat Esportiva José Luís Compañón quan a la quarta jornada va encaixar una derrota per la mínima (0-1). Ha estat fins al moment l’única derrota que han sofert les blanc-i-blaves al seu camp, on han caigut derrotats el Barça B (2-0) i el Collerense (3-1). Per contra el conjunt aragonés (que compta amb dos partits menys igual que l’Alavés), va sofrir la primera derrota de la temporada aquest passat cap de setmana davant el mateix rival que havia pogut imposar-se a casa del Gloriosas, el líder Seagull de Badalona. Després de dos empats a un gol, les manyes van encadenar dues victòries davant el Bilbao ‘B‘ (1-0) i el Collerense (2-3).

Emma, recuperada de la lesió al turmell que va patir davant el conjunt badalonès, va poder jugar el darrer tram de partit al camp de l’Osasuna, on van poder esgarrapar un empat a un gol en l’afegit.

Alavés i Zaragoza ‘B‘, competiran per tres punts que poden ser vitals per optar a la promoció d’ascens tenint en compte dos factors: que tots dos conjunts tenen un partit pendent de recuperar contra el mateix equip: l’Espanyol B. Concretament, les aragoneses recuperen el partit pendent de la tercera jornada de lliga davant el filial perico aprofitant el festiu del 8 de desembre al camp Enrique Porta de Villanueva de Gállego.