La defensora Andrea Falcón (ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre) i la portera Sandra Paños (lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta) han rebut l’alta dels serveis mèdics del club, i estaran a disposició del tècnic del FC Barcelona femení, Lluís Cortés i el seu segon entrenador el gandesà Rafel Navarro, de cara al proper partit de la Lliga Iberdrola que els enfrontarà al Santa Teresa de Badajoz (dotzè amb deu punts).

Després d’una jornada d’aturada de la competició pels compromisos de seleccions, tornaràn a competir amb la intenció de seguir retallant les diferències amb els equips que comanden la classificació (Atlètic de Madrid i Tenerife) tot i que tenen tres partits pendents de recuperar: davant el Rayo Vallecano de la jornada 6 (el dimecres 20/01/21); al camp del Levante (el dimecres 3/2/21) i el de l’Eibar, corresponent a la jornada 8, encara en data per fixar la recuperació.

Les blaugranes són terceres amb divuit punts (a dos dels dos primers), després d’haver-ho sumat tot amb una superioritat avassagadora i només havent cedit un sol gol en contra, precísament el que significava el momentani empat a un davant la Reial Societat que va acabar sucumbint davant el potencial ofensiu culé que s’imposava per 5 a 1 en el darrer partit abans de l’aturada. Les noies de Cortés i Navarro, tenen un promig de més de quatre gols per partit amb 29 gols marcats en sis enfrontaments. Una victòria del Barça, de pas, ajudaria al seu màxim rival de la Ciutat, l’Espanyol.

Les visitants es desplacen amb nombroses baixes en la seua convocatòria: María Neira, Shauna Peare, Patricia Mascaró i Lisette Tammik per lesió; Raquel Ayuso per sanció, Nayadet López per la impossibilitat d’arribar del viatge després del vol des de Xile, i Mariana Díaz per motius burocràtics. Han completat l’equip amb les incorporacions des del conjunt filial de Natalia Márquez i Lidia Sánchez.

El partit es disputarà a porta tancada, seguint els protocols sanitaris, i arrancarà a les 12 del migdia a l’Estadi Johan Cruyff i serà retransmès en directe per Footers.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.