La portada de l’edició en paper número 958 del Setmanari L’EBRE obre amb un titular que fa balanç del primer any en vigor del nou Decret d’energies renovables. En este període, a les Terres de l’Ebre, lluny de baixar la pressió dels promotors, s’ha disparat el nombre de projectes de parcs eòlics, però a la vegada, la ponència d’energies renovables -organisme de la Generalitat que fa el cribratge- ha desestimat més de la meitat dels aerogeneradors projectats. A la Terra Alta el filtre no és però suficient, perquè consideren que la comarca ja està prou massificada i no ha d’albergar ni un parc eòlic més.

La imatge de portada és per a Lidia Serrano Alcañiz, just davant de les restes que correspondrien al seu pare, el guerriller antifranquista aragonès Francisco Serrano, que han estat recuperades en una fossa dels Reguers just en el lloc acotat fa dos anys i mig per una recerca del Setmanari a partir de fonts documentals i orals com la del reguerenc Adrian Grau. Tots els indicis recollits abans i després de l’excavació fan pensar que les restes són les de Serrano, però caldrà esperar a les mostres d’ADN perquè el Memorial Democràtic de la Generalitat en faça la confirmació definitiva i torne el cos a la seua filla després de 66 anys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.