El ciclista canareu Edu Prades ha pres la decisió de deixar el Movistar Team, dues temporades després, i s’ha compromés amb la marca francesa del Nippo Delko de cara a les dues pròximes campanyes. El corredor de trenta-tres anys, que va patir una aparatosa caiguada el passat mes de gener a Austràlia, va aconseguir ser tercer al Circuit de Getxo com a títol més destacat d’un exercici passat marcat pel cononarivus. Ara buscarà més oportunitats en el seu nou equip.

En aquest equip tindré un calendari que m’ofereix optar als millors resultats, amb la responsabilitat de liderar a l’equip en algunes carreres. Sóc un corredor al qual li agrada guanyar, també sé lluitar per un company d’equip quan és necessari. El meu punt fort són les carreres d’un dia amb finals explosius en pujades curtes, però també m’estic adaptant molt bé a les carreres per etapes“, destaca Prades. El primer objectiu del canareu serà integrar-se a l’equip per a “que treballem tots junts i aconseguim victòries”. El director esportiu de l’equip francès, Philippe Lannes, es va mostrar “encantat” de poder comptar amb un corredor “capaç d’exercir els papers principals en diverses carreres“.

Han declarat des del nou equip de Prades que “És un gran plaer donar la benvinguda a Edu per a les pròximes dues temporades. És una persona a la qual li encanta guanyar i rendir en les carreres al llarg de la temporada. Realment té un esperit competitiu i té més perfil de líder en un Pro Team que de molt bon lloctinent en un World Tour. Li proporcionem mitjans dignes d’un equip del World Tour i triarem carreres en les quals pugui expressar tot el seu potencial“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.