Un gol de penal, al temps afegit, li va permetre a l’Alavés Gloriosas salvar l’empat a un gol al camp de l’Osasuna B. D’esta forma, es manté dintre les posicions que donen lloc a la promoció d’ascens tot i que ha perdut dos llocs a la classificació.

Durant la primera meitat, el joc va ser molt parell i amb ocasions a les dues porteries. La primera arribada del partit la van tenir les locals en una internada de Lorena Herrera que acabava refusant la defensa visitant a córner. La segona aproximació va acabar en gol. Control de Patricia Zugasti al balcó de l’àrea, que després d’acomodar-se la pilota, va etzibar un obús imparable al que la portera alabesista no va pdoer fer absolutament res. Era el minut 18 de partit.  Les vitorianes van reaccionar i es van bolcar a l’atac, però, sense la sort necessària per establir la igualtat al marcador, van arribar al decans amb el desavantatge mínim d’1-0 al

A la represa, el partit seguia amb la mateixa dinàmica amb l’Alabés cercant el gol de la igualada i les locals ben posicionades en defensa. Quan les visitants ja estaven cantant el gol, va aparèixer Maitane amb una grandíssima parada per a evitar el gol de la igualada. Poc després, la rèplica, la va tenir Lorena Herrera, amb un xut que es perdia fregant el pal.

Quan semblava que els tres punts es quedaven a casa, un penal dubtós va significar el gol de l’empat definitiu. Naima, va assumir la responsabilitat i no va perdonar establint l’1-1 quan ja es complia el temps de descompte. La jugadora ebrenca, Emma Martín recuperada de la lesió que va patir ara fa dues setmanes al turmell davant el Seagull, va entrar al tram final del partit quan restaven 11 minuts més l’afegit.

Molta igualtat en la taula classificatòria tenint en compte que tant el Barça B com l’AEM de Lleida, que en aquesta jornada van passar a les blanc-i-blaves a la classificació, compten amb un i dos partits més disputats respecte a les vitorianes, que tenen a l’abast recuperar el lideratge de la categoria si són capaces de guanyar el compromís pendent davant l’Espanyol B i aprofitar la jornada de descans que han de complir tant el Seagull com les lleidatanes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.