Els Mossos d’Esquadra han denunciat un caçador a la Galera per consum de drogues mentre portava una escopeta de caça. La denúncia es va fer el passat dimecres. L’home, de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Galera, va ser denunciat per consum i tinença de cocaïna quan anava armat amb una escopeta del calibre 12 d’un sol canó per a la caça major.

Els agentsel van interceptar al voltant de les onze del matí al camí de Cantallops d’aquest municipi i també li van intervenir un ganivet de grans dimensions. L’individu tampoc duia la documentació necessària per poder caçar. Durant l’actuació, els agents van recollir les restes de la substància estupefaent, així com alguns dels estris que l’home havia utilitzat per al consum.

Els mossos van iniciar les gestions per a la seva tramesa a la Guàrdia Civil, cos de seguretat encarregat del control d’armes i explosius. La policia catalana remarca que aquest tipus de conductes no es detecten habitualment en els dispositius policials que es munten per controlar l’activitat de la caça.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.