El debat obert arran de l’anunci de retirada a l’estiu del monument franquista, peça a peça amb la tècnica de l’oxitall, protagonitza la portada de l’edició en paper número 957 del Setmanari L’EBRE. La imatge principal és per al vicepresident Aragonès, la consellera Capellà i l’alcaldessa Roigé al peu del monument, però l’altra imatge de portada és per a l’obertura de la fossa del maqui Francisco Serrano al cementiri dels Reguers, que culmina un procés de documentació del cas propiciat en bona mesura per esta publicació. El Memorial Democràtic ha accelerat l’exhumació per a tornar les restes a les filles de Serrano, una de les quals, Lidia, va estar present en l’acte d’inici de les excavacions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.