El ple del Consell Comarcal ha aprovat inicialment dos projectes vinculats a la consolidació del sender GR99, cofinançats pel programa FEDER 2014-2020 de la Unió Europea i el Pla de Foment Territorial de Turisme de Catalunya i els municipis de la comarca. D’una banda, es destinaran 90.000 euros a la senyalització de tram del GR99 que creua la comarca i altres subrutes (Ribera d’Ebre Camí de Sirga – Camí de Riu) i de l’altra 205.000 euros més a l’arranjament i rehabilitació de trams del Camí de Sirga a Riba Roja, Flix i consolidació del ferm del Pas de l’Ase.

“Es millorarà la senyalització del sender principal, però també d’altres camins secundaris, com els que enllacen amb els diversos municipis de la comarca. Així, el projecte també inclou la ruta de les ermites que va de la Torre de l’Espanyol fins a Vinebre, un tram de Miravet”, ha concretat Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal, durant el ple de novembre que s’ha celebrat en format telemàtic, donada la situació imposada per la gestió de la covid-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.