La consellera de Cultura de la Generalitat, Àngels Ponsa, juntament amb l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; el delegat territorial del Govern, Xavier Pallarès; el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Ivan Garcia; i la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones, Carme Valls, han presidit aquest dimecres l’acte institucional en motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones de les Terres de l’Ebre.

Prop de 1.400 alumnes d’ESO de 12 centres educatius del Baix Ebre i Montsià han seguit via streaming a través de Canal Terres de l’Ebre/ebredigital.cat  l’acte que s’ha desenvolupat al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa sense públic.

La commemoració s’ha iniciat amb un minut de silenci per les víctimes de la violència masclista, ha seguit amb la lectura del manifest per part de Carla Blaya Bel, alumna de l’Institut de l’Ebre de Tortosa, i ha finalitzat amb la representació de l’espectacle NI GOTA!, a càrrec de la companyia Teatrant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.