L’Ajuntament de l’Ampolla ha invertit 5.000 euros en la construcció d’un aixopluc a l’exterior del Centre d’Assistència Primària (CAP) del municipi. Amb aquesta obra es pretén que els usuaris que esperen a l’exterior del consultori per ser atesos estiguin resguardats de les inclemències meteorològiques.

La pandèmia de la covid-19 ha comportat canvis en les dinàmiques de tots els Centres d’Atenció Primària del país i, per tant, també al CAP l’Ampolla. Una de les modificacions és la d’evitar que s’apleguin moltes persones a l’interior del consultori.

Segons l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, “per tal d’intentar que aquesta situació afecti el menys possible al veïnat, sobretot tenint en compte que estem a les portes de l’hivern, des de l’Ajuntament hem cregut que el més convenient era instal·lar un sostre i unes lones laterals per a salvaguardar les persones que estan esperant ser ateses. Aquesta és una mesura provisional, ja que s’intentarà que l’activitat del CAP torni a ser la mateixa que la d’abans de la pandèmia al més aviat possible”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.