El Joventut Almassora i l’Aldaia donaran lloc a un derbi provincial que es preveu molt igualat i on les castellonenques, amb qui juguen la deltebrenca Fàtima Fabra i l’ampostina Anna Lizárraga, intentaran esborrar les males sensacions del darrer partit a les Illes Canàries davant el Femarguín (2-0) i buscaran la segona victòria consecutiva al seu camp.

Les castellonenques poden acabar la jornada dintre les posicions de promoció d’ascens, tal i com li passava en la darrera jornada contra el Femarguín. Els està costant adaptar-se a una categoria que està molt igualada i on els petits detalls decideixen els partits. Cas de ser capaces de sumar els tres punts davant el conjunt valencià, i tenint en compte que el duel entre l’Alba Fundación (que és l’actual quart classificat amb sis punts) i el València B ha quedat ajornat per casos de Covid-19 i el resultat de l’Alhama-Levante B li podria permetre situar-se entre els quatre primers classificats que dona lloc a disputar la promoció d’ascens. Les de la Plana Alta intentaran allargar la ratxa que les manté invictes a casa després de d’haver disputat dos partits en els quals ha empatat davant l’Alba Fundación (0-0) i va guanyar ‘in extremis’ davant el València B (3-2).

Dona la casualitat que els dos conjunts valencians van aconseguir l’ascens aquesta temporada passada a la Divisió de Plata del futbol femení després d’imposar-se al filial del Betis en el cas del Joventut Almassora (1-0) i les valencianes imposant-se per 0-1 a l’Añorga donostiarra.

El partit que es disputarà a porta tancada seguint els protocols i les ordres sanitàries arrancarà al municipal de Boqueres a partir de dos quarts de dotze del migdia de diumenge.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.