El calendari solidari dels Mossos d’Esquadra del 2021 destinarà els beneficis a la lluita contra el càncer infantil per segon any consecutiu. Aquesta iniciativa, que el cos impulsa des del 2014, enguany incorpora emotius vídeos de contes populars a través de codis QR protagonitzats per infants, segons ha explicat el conseller d’Interior, Miquel Sàmper. El Major del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha dit que el calendari, que es pot adquirir en més de 600 punts de venda, “va de llàgrimes i dolor i esperança, medicaments, insomni i amics”. Narcís Serrats, de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), ha agraït la iniciativa.

“Avui és un dia per destacar el paper social de solidaritat, valors com l’empatia i sobretot el compromís dels Mossos d’Esquadra”, ha destacat Sàmper. “M’agradaria que cada dia pogués presentar una cosa d’aquestes”, ha reconegut.

Autor: