Després d’haver passat les proves PCR i sortir totes negatives, el Volei Roquetes afrontarà el desplaçament més llarg d’aquesta temporada, a les Illes Canàries, amb la intenció de seguir allargant el bon estat de forma que els té líders en solitari de la classificació.

Ha estat una setmana extranya, diferent, on han entrenat amb grups reduïts. Com també serà extrany el desplaçament on tindran que desplaçar-se a l’aeroport de matinada en dissabte i tindràn que fer nit a les Illes. El tècnic roquetenc Benjamin Cuevas espera un partit igualat davant un rival que ha anat de menys a més dins la categoria.

Els canaris afronten la visita del líder després d’un inici de lliga dubitatiu, on en els tres primers enfrontaments van encaixar tres derrotes sense guanyar ni un sol set (davant l’Olot i en les visites al Balàfia i a la pista dels Monjos). Han encadenat triomfs per 1 set a 3 a domicili tots dos partits: a la pista de l’Aula i en el darrer partit a la complicada pista del Sant Martí.

Tot i això, els de Roquetes esperen allargar una setmana més la ratxa immaculada amb que han iniciat el campionat sumant sis victòries en sis enfrontaments on han jugat davant rivals a tenir en compte dins la lliga, com el Sant Martí i el Barça en dos desplaçaments consecutius.

Això en una jornada on es poden obrir forat al capdamunt de la taula (cas de poder esgarrapar la setena victòria consecutiva) tenint en compte que hi ha un enfrontament directe entre dos dels màxims perseguidors dels roquetencs: Barberà (tercera classificat a 5 punts del líder) – Sant Martí (quart amb set punts menys que el Roquetes).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.