El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Justícia, Ester Capella, explicaran aquest divendres “com i quan” es retirarà el monument franquista de la Batalla de l’Ebre, situat al mig del riu a Tortosa. El Govern ha convocat una roda de premsa a les 11.30 hores a la llera del marge dret del riu Ebre, davant del monument, per informar de tots els detalls del desmuntatge. La roda de premsa es podrà seguir en directe a través del canal Youtube del Departament de Justícia de la Generalitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.