Una persona d’Amposta ha guanyat un milió d’euros al tenir el codi d’El Millón del sorteig de l’Euromillones, corresponent a aquest dimarts 17 de novembre. La butlleta guanyadora d’El Millón amb el codi GTM01347 ha estat validada a l’Estanc d’Amposta, situat al número 11 de l’avinguda Catalunya.

El Millón és un joc associat a l’Euromillones on es sorteja un milió d’euros entre les butlletes participants. Consisteix en l’assignació d’un codi a cadascuna de les apostes realitzades de l’Euromillones. En el cas d’apostes simples, es genera un codi per a cada un dels sortejos en què participa el resguard. Per apostes múltiples, s’assignen tants codis com el seu equivalent en apostes senzilles. La generació dels codis es fa de forma automàtica per la màquina validadora del resguard, de manera que no pot ser elegit per l’apostant.

“Esperem que vingui a validar la butlleta o si se n’adona abans, que vingui a dir-nos-ho. Estic gairebé segura que és algú d’Amposta”, ha apuntat Verònica, una de les treballadores de l’estanc, respecte a l’afortunat guanyador del milió d’euros. Verònica ha destacat que el premi toqui just quan fa només uns dies es va penjar a les xarxes una imatge antiga de l’estanc després d’haver repartit un premi de 600.000 euros, una fotografia que havia animat molta clientela a jugar a l’Euromillones tot i no fer-ho de manera habitual. “Ha estat una coincidència i estem molt contents”, ha destacat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.