Se li ficaven les coses d’esquena al Peníscola quan només arrencar el partit l’Indústries Santa Coloma aconseguia avançar-se al marcador fruit de la primera arribada a l’àrea visitant. Li tocava remar contracorrent al conjunt del Baix Maestrat. Els visitants van mirar de reaccionar arran d’una rematada d’Iván Rumbo que va detenir el porter local Mario. Tot i així el domini territorial de la primera meitat li va correspondre als de Javi Rodríguez que van malbaratar ocasions clares per haver ampliar la renda al marcador. No obstant, als 13 minuts Paniagua va tindre l’empat a l’abast però va tornar a topar amb l’encert del porter local. A quatre minuts del descans els locals van perdonar i després d’una triple ocasió que entre el porter Molina i el pal van desbaratar.

Tan sols van fer falta tres minuts de la represa per a que Paniagua s’encarregués de restablir la igualada amb una rematada potent ajustada al pal. Tot i així, es tornaven a ficar en un marcador advers quan els colomencs aprofitaven la inferioritat dels benicarlandos, amb la doble groga a Walex, per situar el 2 a 1. La reacció del Peníscola no es feia esperar i Miguel arran d’un servei de banda executat ràpidament establia el resultat que ja seria definitiu. Hi hauria temps encara per a generar l’arribada del possible 2-3 a peus de Paniagua que va tornar a desviar el porter local. També tindria l’opció l’equip local de sentenciar al seu favor en un gran ocasió de Drahovsky que va perdonar davant Molina. El tivissà Carles Saladié, va viatjar, però no va entrar a la convocatòria de l’equip castellonenc.

Un empat que li fa perdre dos posicions a la taula classificatòria passant ara a ser cinquens en veure’s superats pel Cartagena i el Pozo de Múrcia, que s’emparellen a catorze punts amb els de Castelló. Dissabte rebran al líder invicte de la categoria en el derbi provincial del grup, un Llevant que ho ha sumat tot fins ara.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.